Sejarah kita

Qingdao Shuxin Vegetable Co., Ltd. berkomitmen untuk menanam, memproses sayur-sayuran hijau segar dan sihat dan terus membekalkannya ke luar negara sejak 2010. Dengan perkembangan syarikat, kami bukan sahaja mengeksport kubis, tetapi juga sayur-sayuran segar seperti kubis Cina, wortel , bawang dan kentang.

Lebih daripada 14,000 tan sayur-sayuran diproses setiap tahun. Shuxin selalu berkeras untuk membuat imej produk "standard tinggi, spesifikasi tinggi, berkualiti tinggi, dan perkhidmatan tinggi", dan berusaha untuk menjadi perusahaan pemprosesan sayur-sayuran yang sihat.

Kilang Kami

Shuxin memilih kawasan penanaman paling berkualiti tinggi di China untuk penanaman sayur. Perkebunan terutama diedarkan di Zhangjiakou, Hubei Tianmen, Hunan Yueyang, dan Shandong Pingdu, di mana curah hujan banyak dan iklimnya sesuai. Syarikat kami menempati kawasan seluas 10.000 meter dan memiliki 26 stor sejuk.

Permohonan Produk

Pasar raya, kilang memproses makanan, Restoran, dll.

Pasaran Pengeluaran

Sayuran shuxin sangat popular di Jepun, Korea Selatan dan Asia Tenggara, dan terdapat pasar yang stabil di Timur Tengah, Kanada dan wilayah lain. Pada masa ini, ia telah menjadi syarikat eksport sayur-sayuran yang sangat berpengaruh di China.

Perkhidmatan Kami

Kami mempunyai proses penanaman dan penanaman produk secara terbuka, dan kami merumuskan rancangan pengangkutan yang paling efisien berdasarkan keperluan pelanggan untuk memastikan kesegaran dan keselamatan sayur-sayuran. Untuk penjualan selepas jualan, kami terus mengesan dinamika pasaran pelanggan, dan menangani sebarang maklum balas dan cadangan dengan cekap.